Gegarandeerd NU

Met oogst van eigen stadsbodem viert vereniging Nieuw Utrecht op 19 november 2010 haar tienjarig bestaan: in de Vechtclub krijgen NU-leden en gasten muziek, poëzie, winterse hapjes en de nieuwe lustrumpublicatie voorgeschoteld. 21 projecten, 7 projecten van derden, 26 NU Informeel-bijeenkomsten en 17 ALV’s van tien jaar Nieuw Utrecht zijn door Urban Pilots en bureau Tussen kop en munt in kaart gebracht en door O-Utrecht in een swingend ontwerp gegoten. De klassieke A4 en A3 ontpoppen zich tot sexy, low budget en milieuvriendelijk boekwerk. Berenschot biedt aan boekje en kaart te drukken op restpapier van drukkerij Libertas, die er ook nog eens een nietje doorheen schiet. Met hun nieuwe stempels kunnen leden van Nieuw Utrecht het boekje ritueel dopen. Door het logo van NU op het boekje te stempelen, geven zij het zelf de titel mee: Gegarandeerd NU.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s