Boottocht Merwedekanaal

Erfgoed Muntpark DvdA2015

Nieuw Nederland zien vanaf het water. Dat kan zaterdag 20 juni tijdens de Dag van de Architectuur in Utrecht.  Dan is er onder meer een sloepentocht over het Merwedekanaal. Een interessante route waar nieuw leven opbloeit in het industrieel erfgoed op de oevers, soms al gerealiseerd en soms nog in de maak of in de planfase bij een bont netwerk van verschillende partijen. Ook Urban Pilots doet weer mee met een verhaal bij de Merwedekanaal over het nieuwe waterpark van West: het Muntpark. Vertrek om 12.30 uur vanaf Watertoren Rotsoord. Duur ca. 2,5 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s