Pecha kucha Muntpark bij Imake Utrecht

2013-09-22 16.01.33

Het hek van de noordpier bij de Utrechtse Muntsluis is open! Al die tijd zat het op slot en keek je van achter het hek uit op een bordje verboden toegang. Vroeger kreeg je een boete van 60 euro als je op de pier zat te picknicken. Die tijd is voorbij. Woensdag 9 oktober geven wij een beeld van het krachtenspel in de publieke ruimte van het Muntgebied. Een historisch industrieterrein krijgt door het stilvallen van de industrie en de toename van de woonfunctie een nieuwe invulling. De buurt gebruikt de buitenruimte rond het Merwedekanaal tussen de Spinoza- en Sowetobrug ย als park. Urban Pilots wil door middel van placemaking, een vorm van organische gebiedsontwikkeling, deze nieuwe invulling van het gebied verder ontwikkelen vanuit bestaande kwaliteiten. Speciale aandacht is er voor het rijkelijk aanwezige industriรซle erfgoed en de openbare ruimte. Imake Utrecht, een groep van landschapsarchitecten en onderzoekers organiseert een reeks debatavonden over macht in de openbare ruimte. Woensdag 9 oktober presenteren de zelfdoeners hun initiatieven in de vorm van pecha kucha’s.
wo 09 oktober, 20-22 uur, Emmy van Lokhorststraat 38, gebouw 2.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s