Noorderpark verkennen

CAM00435
Wij zijn nu natuurlijk veel met parkontwikkeling bezig en gingen gisteren eens sfeer proeven in het Noorderpark van Amsterdam-Noord. Mooi gesprek met Stef en Tamar die de Noorderparkbar nu drie maanden runnen. Werkelijk superleuke bar, ontwerp van bureau SLA en Overtreders W. Raamwerk van zeecontainers gevuld met bouwmaterialen van Marktplaats. De maquette kun je nu zien op expositie in Seoul… Bar gefinancierd door crowdfunding. Hoe cool. Tegelijkertijd vallen tijdens onze lekkere kop thee ook de schelle stemmen van een groep alcoholisten op die zijn neergestreken naast de Noorderparkkamer, de culturele huiskamer van het Noorderpark. Op deze woensdagmiddag beperkt het parkleven zich verder tot een paar honden die uitgelaten worden en passerende fietsers in een verder lege zee van saai groen. Dat is ook de werkelijkheid. Particulier initiatief brengt het leven in het park. En dat gaat niet vanzelf. Respect!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s