Nu opgeven voor expedities Muntpark

Exp2 laetitia springend meisje
Vanaf 18 augustus starten wij een reeks van zeven zomerexpedities Muntpark in de maak. Elke zondagmiddag trekken wij in teams van 10-15 personen over kaden, pieren en oevers van een stadspark in wording. Wij laten zien hoe de stad hier vorm krijgt. Trends in de maatschappij, het krachtenspel van eigenaren, veranderingen in economische bedrijvigheid en in ligging van het gebied zijn allemaal af te lezen aan het landschap. Urban Pilots reikt de tools aan om het gebied te lezen. Elke expeditie voert door het gebied tussen de Rijksmunt en Muntsluis. Per week verkennen wij de essentie en mogelijkheden van een specifiek onderdeel van het park: de ene keer is dat de verbindingsdam als hart van het waterpark, de volgende keer zijn het de vaarwegen of fietsroutes. Dan weer is het de Muntsluis die binnenkort wordt gerepareerd, de elevator voor de Cereolfabriek en de pieren. Bij elke expeditie is een stadsgeograaf aanwezig en een ontwerper. Meer informatie over het programma en achtergronden vind je op de website van Muntpark en op Facebook. Wij organiseren ook expedities op maat. Neem contact op voor meer informatie.
7x Zondag 18 aug – 29 sep
Tijd: 14.30-17 uur
Vertrekpunt: Parkloods Muntpark, Keulsekade 34
Deelname: 7,50 euro
Graag van tevoren reserveren bij ons: Henri van der Vegt 06-48279213 / Marijke Orthel 06-39435539 / info@urbanpilots.com

Een Reactie op “Nu opgeven voor expedities Muntpark

  1. Een vergeten gebied, de Muntsluis, juist dat maakt het bijzonder, we moeten dit behouden voor volgende generaties. Om dit te versterken stel ik voor om voor de Cereolfabriek een historische zeil clipper van 33,5 meter te leggen die uit de tijd stamt van het bouwen van het sluizencomplex. Er staat nu een zeilclipper te koop uit 1903 in goede staat, ligplaats omgeving Leiden. Het schip is van binnen leeg en kan verbouwd worden voor atelier- of kantoorfunctie of expositieruimte van de geschiedenis van het sluizencomplex en het ontstaan van het Merwedekanaal. zie scheepsmakelaar http://www.Doevemakelaars.nl.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s