Stadsexpeditie Cartesius, Dag van de Architectuur 2012


Waar kunnen we in Cartesius met stadslandbouw vormgeven aan de stad van morgen? Dat is de vraag die zaterdag 23 juni centraal staat tijdens de Stadsexpeditie Cartesius die Urban Pilots organiseert in het kader van de Dag van de Architectuur 2012. Stadslandbouw geeft een nieuwe invalshoek aan de ontwikkeling van stedelijke gebieden. Het eetbare groen maakt nieuwe energie, landschappen en bedrijvigheid los. Stap op de fiets en ga mee op zoek naar plekken waar we met voedselproductie nieuwe impulsen aan de stad van morgen kunnen geven. De resultaten krijgen een plek op de stadslandbouwkaart van Utrecht, die Stichting Stadslandbouw Utrecht ontwikkelt.

Flyer Stadsexpeditie Cartesius DvdA 2012

Startpunt: NUtrecht, CAB Rondom 90AA
Datum, tijd: 23 juni, 11-12.30 u / 13-14.30 u
Expeditiegebied: Cartesius, Utrecht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s