Presentatie Muntpark bij raadsinformatieavond

1

Β© Daan Paans

Wanneer het bestuur van Utrecht te kennen geeft de visie op het Muntpark inhoudelijk te ondersteunen, vraagt Vincent Oldenburg, fractievoorzitter van Leefbaar Utrecht, een raadsinformatieavond aan op 23 augustus om ontwikkelingen en kansen van het Muntpark in beeld te krijgen.
Urban Pilots presenteert visie en aanpak Muntpark ter afronding van het particuliere initiatief van Nieuw Utrecht. Het nieuwe buurtcomitΓ© Merwedekanaal en twee initiatiefnemers van de aanlegplaatsen en het haventje lichten vervolgens hun projecten toe. De schat is ontdekt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s