Redactieraad Dag van de Architectuur 2011

Wonen in Lage Weide

Ook dit jaar neemt Urban Pilots als vertegenwoordiger van Nieuw Utrecht deel aan de redactieraad Dag van de Architectuur. In navolging van 2010 bereidt Stichting Dag van de Architectuur Utrecht het programma voor in samenwerking met de Utrechtse organisaties Vrede van Utrecht, Expodium, Rietveldprijs en PostPlanjer. Het thema ‘zelfverzonnen’ is een uitnodiging om bottom-up initiatieven, voorbeelden van (collectief) particulier opdrachtgeverschap in het weekend van 25 en 26 juni over het voetlicht te brengen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s