Park Talk 4 voor Casco

Β© Daan Paans

Onder de noemer Future Park presenteert Casco een reeks projecten over de relatie tussen stadsparken en de veranderende economische, politieke en culturele structuren. Urban Pilots verzorgt op vrijdag 22 oktober vanaf 17 uur Park Talk 4 in het Muntgebied. Tijdens een stadsexpeditie door het voormalige industriegebied aan het Merwedekanaal onderzoekt Urban Pilots met de deelnemers vanuit het gebied zelf mogelijkheden van een nieuwe bestemming als Muntpark.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s