Ingrediënten voor een publicatie

Er was commotie tijdens het NU-lab Breng de Muntsluis tot leven in het Geldmuseum op 6 april. Het Muntsluisgebied is zo mooi dat de mensen zich er sterk begaan mee voelen. De deelnemers zijn actief betrokken bij het gebied. En dat levert nieuwe inzichten omtrent gebruik en beleving van het gebied op. Het NU-lab vormt zo samen met een gebiedsanalyse, beleidsonderzoek, tal van gesprekken met betrokken personen en in kaart gebrachte initiatieven ingrediënten voor een publicatie die naar verwachting eind mei wordt gepresenteerd. Het is een soort werkdocument met een visie op het gebied waarin de initiatieven een plek krijgen. Dit kan als vertrekpunt worden gebruikt voor volgende stappen. Urban Pilots doet de redactie van de publicatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s